در گذشته ساختمان ها با مصالح و سیستم هایی ساخته می شدند که در بسیاری موارد در برابر عوامل بیرونی مانند زلزله ، طوفان ، سیل و... نا کارآمد بودند. از این رو با پیشرفت تکنولوژی و علم ساختمان سازی هر روزه مصالح و ابتکار های نوین برای سبک سازی و بهینه سازی ساختمان ها به کار رفت . علاوه بر کاهش خسارات در سبک سازی ساختمان ، این روش ها کاهش هزینه ها و همچنین صرفه جویی در مصرف انرژی را نیز به همراه داشت .

در این میان در اجرای سقف و دیوار سال‌هاست که محصولات درای وال ، یا دیوارها و سقف های خشک پیش ساخته ، به عنوان بهترین گزینه از سوی مهندسین و سازندگان مورد توجه قرار میگیرد. درای وال به صفحات گچی با روکش ضخیم مقوایی ( گچ برگ یا پانل گچی ) گفته می‌شود که از طریق قاب های سبک فولادی به سادگی و سرعت به عنوان دیوارهای داخلی، دیوارهای پوششی یا سقف کاذب نصب و اجرا می‌گردد.

استفاده از سیستم درای وال در مقایسه با روش های سنتی گذشته دارای فواید بسیاری است که میتوان به سبک سازی و عملکرد لرزه ای مناسب،سرعت اجرای بالا، تعمیر و ترمیم آسان ، بهینه سازی مصرف انرژی ، دقت در اجرا ، انعطاف در معماری ، دور ریز کمتر مصالح و دسترسی آسان به تاسیسات اشاره کرد .

با توجه به قرار داشتن ایران بر روی کمربند زلزله آلپ-هیمالیا و تجربه های تلخ گذشته در تخریب و خسارات زمین لرزه ، موضوع عملکرد لرزه ای مناسب در ساختمان ها و سبک سازی اهمیت بسیاری دارد .